Наша цена: 1 560.00 MKD
Herbal Aurum
*Загарантирана најдобра цена

Специјална понуда! 50% попуст

Твоето име:
Број на телефон:
Потвдувам дека има 18 години или повеќе, се согасувам со Услови за употреба на euHerb и потврдувам дека ја прочитав Политиката за приватност на euHerb.
Secured by 256 bit SSL Encryption

Опис

 • Име на производот: Herbal Aurum™;
 • Код на производот: HER-6762;
 • COD – “Cash On Delivery”;
 • Ублажете ја болката;
 • Ги намалува отоците;
 • Помага при болна состојба на `рскавиците;
 • Помага кај воспаление и грчеви во мускулите;
 • Jа подобрува циркулацијата и ја враќа природната боја на кожата.

Состојки

 • Камфор – има исклучителни антиинфламаторни својства (против-воспалителни својства). При нанесување на кожата, краткотрајно ги шири крвните садови и предизвикува олеснување;
 • Ментол – има изразено антисептичко и анестетичко дејство. Предизвикува олеснување, а исто така ги намалува симптомите настанати од воспалителните процеси;
 • Еукалиптус – има одлични антисептички карактеристики. се употребува за ублажување на воспалителните процеси. Исто така поседува и аналгетички својства;
 • Рузмарин – има антисептички, антиоксидантни и антимикробни својства кои ја подобруваат и убрзуваат регенарацијата на кожата.

Предложена употреба

Нанесете на болни области.

Предупредувања

Внимание: индивидуална нетолеранција на компонентите е возможна.

Откако ќе се отвори, чувајте го на ладно, суво, темно место, не подолго од една година.

Одрекување

Иако euHerb се стреми да ја осигура точноста на сликите и информациите за својот производ, различни производствени промени на пакувањето и/или состојките можат да чекаат ажурирање на нашата веб-страница. Иако производите можат понекогаш да се испратат во различно пакување, свежината е секогаш загарантирана. Ви препорачуваме да ги читате етикетите, предупредувањата и насоките на сите производи пред употреба, и да не се потпирате само врз информациите кои ги обезбедува euHerb.


Languages: HERBAL AURUM™English HERBAL AURUM™Русский

We use cookies to analyse site usage and personalise content. For more information view our cookie policy.
OK